top of page
Latin Stride Flamenco Jordi Barceló Manuel Alonso Pablo Gómez
LATIN STRIDE FLAMENCO /
JORDI BARCELÓ
MANUEL ALONSO
PABLO GÓMEZ

El projecte Latin Stride & Flamenc neix de l’inquietud per trobar nous sons producte de l’afinitat de varis estils, sent com a fil conductor la Guitarra Flamenca i el Latin Stride Piano. D’aquesta manera es troben els reflexes de la música emmirallada en les seves pròpies vides de les que es manifesten dos diferents tradicions musicals volent parlar un mateix idioma.

L’energia musical que desprèn aquest projecte ha causat entusiasme en els escenaris que ja ha visitat en el 2016: Festival EuroJazz – Mèxic, retransmissió en directe del concert l’estudi del IMER (ciutat de Mèxic), Festival Jambo - Andorra, Festival La Ghironda - Itàlia, en el 2017: Teatro del Libertador San Martín a Còrdova - Argentina, Sala de cambra de La Usina del Arte, Buenos Aires – Argentina, i en alguns dels millors clubs de Jazz en ciutats com Buenos Aires, Barcelona, Madrid, Mèxic entre altres llocs. en 2018: Gira per Singapur y Kuala Lumpur (Malàisia).

 

LATIN STRIDE & FLAMENCO Presenta temes originals composats per Jordi Barceló, Manuel Alonso i Pablo Gómez i alguna composició del desaparegut Paco de Lucia.

La música popular llatina conté una infinitat de ritmes que Jordi Barceló posa en relleu mitjançat l’acompanyament rítmic de la ma esquerra amb una tècnica especial que aconsegueix fusionar el llenguatge flamenc i el Llatí trobant un so únic que apropa aquests dos estils tant diferents en un sol llenguatge. Manuel Alonso amb el característic so de la seva guitarra flamenca i les seves interpretacions aconsegueixen juntament amb Pablo Gómez qui s’encarrega de posar la part més rítmica amb percussió llatina i el Cajón flamenc donar energia a totes les peces aconseguint que l’oient tingui la sensació d’estar escoltant una formació de grans dimensions quan en realitat el que figuren son tres excel·lents músics tocant allò que més els agrada projecte espectacular de fusió multicultural.

Amb aquesta proposta, Latin Stride & Flamenco Project es fa present a l’escena musical, des d’Andorra, als amants de la música d’arreu del Món.

bottom of page