top of page
LATIN STRIDE FLAMENCO Pablo Gómez
LATIN STRIDE FLAMENCO /
PABLO
GÓMEZ

Percussionista titulat superior per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i actualment professor de Màster de percussió flamenca de l’ESMUC. Ha impartit workshops en el conservatori nacional superior de Ciutat de Mèxic o l’ISA de Cuba així com a l’Escola de Músiques Tradicionals de Catalunya i el seminari Musicaldas de Portugal. Ha recorregut tota la geografia Espanyola, Marroc, Suïssa, França i Itàlia acompanyant el grup de flamenc “Ropa Vieja”, grup guanyador al 2007 del premi a la millor proposta musical atorgat per l’INJUVE (Institut de la Joventut d’Espanya).

Dins del panorama flamenc ha compartit escenari amb Juan Ramón Caro, Amador Rojas, Alba Carmona, Jesús Guerrero, Genara Cortés, Paco Heredia, Antonio “Agujetas”, Matías López, Maite Martin, Pepe Flores, Chiqui de la Línea, Las Migas o Juan Carlos Gómez i destaca les col·laboracions amb Joan Albert Amargós i Carles Benavent.

 

En el panorama Jazzístic destaca la participació amb la Big Band de l’ESMUC sota la direcció de María Schneider, en el festival Jazz Voll Damm de Barcelona i ha compartit escenari amb músics com Horacio Fumero, Xavier Reija, Pablo Selnik, Ramón Angel Rey o David Carrasco, . També ha estat director musical de la companyia de la Bailaora i coreògrafa Naiara Núñez, amb qui va guanyar el premi al millor espectacle dins el festival Internacional de ZhangJiaJie (Xina). També ha participat en l’enregistrament de discos d’artistes internacionals com Juan Carlos Gómez, Miguel Fernández, David Carrasco, Jesús de Joaquín “Puchero”, Mariola Membrives, Eladio Reinón, Alfonso Aroca o Albert Amargós.

Actualment treballa en el projecte Latin Stride & Flamenco a part de continuar amb les tasques pedagògiques de l’ESMUC i la col·laboració en altres projectes.

bottom of page