top of page

El jazz flamenc de Gómez, Alonso i Barceló es fa un lloc entre els alumnes de músicaEs van conèixer estudiant a l´Escola Superior de Música de Catalunya i el temps els ha unit en un projecte que s´estrena aquesta nit a les Fontetes. Parlem del percussionista Pablo Gómez, del guitarrista Manuel Alonso i el pianista Jordi Barceló. Abans de l'estrena han passat per diverses escoles de música per explicar en què consisteix el jazz flamenc.

Aquest dimecres els alumnes de l'Escola de Música de les Valls del Nord han tingut una visita especial, la del percussionista Pablo Gómez, el guitarrista Manuel Alonso i el pianista Jordi Barceló. Amb ells han après algunes peculiaritats del jazz flamenc com, per exemple, 'tocar las palmas' en compàs tango amb el caixó. La posició de la mà dreta a la guitarra per aconseguir el so flamenc. I l'escala frígia per donar un aire més del sud al piano. El pianista i director de l'Escola de Música de les Valls del Nord, Jordi Barceló, afirma que "el fet de poder tenir un instrument tan a prop i que el mateix que l'està tocant està explicant com ho fa i això incita l'interès". Segons el guitarrista Manuel Alonso, serveix "per entendre altres tipus de música, altres ritmes i enriqueix a l'individu i al músic". Aquesta nit la formació que ahir oferia un petit tast davant d'aquest alumnes s'estrena al teatre de Les Fontetes. El percussionista Pablo Gómez promet un bon concert en què inclouran un homenatge a Paco de Lucía i temes propis de Jordi Barceló. El concert començarà a les 9 de la nit. Més enllà d'aquest concert esperen tancar noves dates abans de la participació a l'Eurojazz el mes de març.

#Flamenco #jazz #latin

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page